Información

Novedades

¡Lo más vendido!

ERA DE NIT I ESTAVA SOLA Ampliar

ERA DE NIT I ESTAVA SOLA

del Institut D‘Altafulla

Dimensiones: 15 x 21 cm 
Páginas: 80 páginas 
Encuadernación: Rústica
ISBN: 978-84-17054-36-6

Más detalles

5,00 € IVA incluido.

Producto no disponible en nuestra librería

 • Com cada any des dels inicis del nostre centre, que aviat farà deu anys, l’Institut d’Altafulla convoca per Sant Jordi un concurs literari de diversos gèneres i temàtiques, amb un lema o motiu diferent per a cada curs.
  Enguany el gènere triat va ser el del microrelat de terror i la frase inspiradora, per als alumnes de 4t d’ESO, seria Era de nit i estava sola.
  La deliberació per escollir els guanyadors va ser molt complicada, atesa la gran qualitat dels relats presentats. Finalment, es van escollir un primer premi, un de segon i dos tercers premis Ex-aequo, que són els que inicien la recopilació.
  Dels prop de 80 microrelats presentats, n’hi havia prop de quaranta d’una magnífica qualitat, la qual cosa ens va fer plantejar la possibilitat d’autoeditar un llibre amb tots ells.
  L’estreta i magnífica col.laboració amb el Departament de Visual i Plàstica del centre ha permès de dotar aquests contes amb unes fascinants il·lustracions, també realitzades per alumnes del centre de diversos cursos, que encara afegeixen més qualitat i atractiu a l’obra que us presentem. Una selecció d’aquestes il·lustracions i dels microrelats corresponents es van poder veure en l’Exposició que, amb motiu de l’aniversari de l’Institut, es va celebrar el passat mes de maig a la Pallissa de l’Era del Senyor.
  Esperem que l’esforç dels nostres alumnes tingui la recompensa merescuda amb el gaudi d’aquestes històries que, de ben segur, us faran posar els pèls de punta i us faran passar una bona i terrorífica estona.

  Ruth Segado Requena
  Professora de Llengua catalana i Literatura

Reseñas

Escribe tu opinión

ERA DE NIT I ESTAVA SOLA

ERA DE NIT I ESTAVA SOLA

Dimensiones: 15 x 21 cm 
Páginas: 80 páginas 
Encuadernación: Rústica
ISBN: 978-84-17054-36-6